KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. Er wordt nog onderzocht of de kinderopvang en het basisonderwijs eerder open kunnen, mogelijk vanaf 25 januari 2021. Zodra hierover meer bekend is, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Gastouder worden bij KOW?

De leukste baan thuis!

Lever je graag een professionele bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen? En hou je ervan om zelfstandig te werken? Dan is een carrière als gastouder wellicht iets voor jou.

 

Als gastouder vang je kinderen op in je eigen huis. Je geniet ervan om de kinderen te helpen ontwikkelen en ze te laten spelen. En je geeft kinderen en ouders het gevoel welkom bij jou te zijn. Als gastouder werk je onder begeleiding en samen met het gastouderbureau. Toch heb je een grote mate van zelfstandigheid. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf op welke dagen en tijden je wilt werken. Het is wel van belang dat je ten minste drie dagen per week beschikbaar bent.

 

Klik en ontdek alle voordelen, voorwaarden en extra’s op werkenbijkow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!