KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder worden bij KOW?

De leukste baan thuis!

Lever je graag een professionele bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen? En hou je ervan om zelfstandig te werken? Dan is een carrière als gastouder wellicht iets voor jou.

 

Als gastouder vang je kinderen op in je eigen huis. Je geniet ervan om de kinderen te helpen ontwikkelen en ze te laten spelen. En je geeft kinderen en ouders het gevoel welkom bij jou te zijn. Als gastouder werk je onder begeleiding en samen met het gastouderbureau. Toch heb je een grote mate van zelfstandigheid. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf op welke dagen en tijden je wilt werken. Het is wel van belang dat je ten minste drie dagen per week beschikbaar bent.

 

Klik en ontdek alle voordelen, voorwaarden en extra’s op werkenbijkow.nl