Mijn naam is Maartje Hegi en ik woon samen met mijn man en kinderen in de Stromenwijk in Middelburg.

Ontdekken in de tuin

We hebben een fijne tuin waar de kinderen kunnen spelen in de zandbak, op de glijbaan of met de watertafel. Ook is er groente en fruit in de tuin waar de kinderen in het seizoen van mogen pakken, zoals aardbeien. Binnen is er in een ruime woonkamer voldoende speelruimte waar de kinderen kunnen spelen, knutselen en waar regelmatig wordt gebakken met de kinderen. Boven is er een ruime kamer waar de kinderen kunnen slapen.

Eropuit

In de wijk zijn verschillende speeltuintjes, een groot park en een groentetuin waar we met de kinderen kunnen ontdekken en spelen in de natuur. Met de bakfiets gaan we regelmatig even bij één van de nabijgelegen boerderijen langs om bij de dieren te kijken.

Structuur en stabiliteit

Ik hecht veel waarde aan een veilige en stabiele omgeving voor de kinderen waar ze in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Hierbij kijk ik naar de interesses van de kinderen en sluit hierop aan met de activiteiten. Om de dag voorspelbaar te laten verlopen, zijn er dagritmekaarten aanwezig waarop de kinderen per dagdeel kunnen zien wat we gaan doen.

Zelfgebakken brood

Het brood voor de kinderen wordt zelf gebakken, net als de haverkoekjes die ze tussendoor één keer krijgen aangeboden. Ook is er elke dag een fruit- en groentemoment, zodat de kinderen gezond kunnen genieten tussendoor. Het speelgoed bij is vrijwel alleen van duurzame producten. Daarnaast is er een speelbak aanwezig waarin de kinderen kunnen spelen met kinetisch zand, speelrijst of seizoensnatuurschatten, zoals kastanjes.

Extra zorg en aandacht

Ik heb ervaring met werken met kinderen en heb daarnaast ook als verzorgende IG en begeleider gewerkt met mensen met een lichamelijke en een verstandelijke handicap. Ook voor kinderen die wat extra zorg of aandacht nodig hebben, op welk gebied dan ook, is er plek bij mij als gastouder.

Heb je vragen of wil je graag een keer kennismaken? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0-4 jaar
  • Ruime openingstijden: ma, wo, do en vrij van 06.00 tot 19.00 uur
  • Structuur rust en veiligheid
  • Duurzaam speelgoed en gezonde voeding
  • Veel buiten ontdekken en spelen