Kinderopvang Walcheren

KOW start Outdoor BSO

2 oktober 2019

Klimmen, boogschieten, zwemmen, pumptrack, poulball en knuffelen met dieren. Kinderopvang Walcheren start in samenwerking met camping de Pekelinge vanaf 1 maart 2020 een Outdoor BSO voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

 

Bij Outdoor BSO de Pekelinge is vervelen geen optie. Na een lange dag op school kunnen kinderen hun energie kwijt door samen avonturen te beleven in een groene omgeving. De Outdoor BSO is gevestigd op camping de Pekelinge, in het buitengebied van Oostkapelle.

 

Outdoor BSO wordt voorlopig aangeboden vanuit basisschool De Aventurijn in Middelburg. Na schooltijd gaan de kinderen en een pedagogisch medewerker naar de Pekelinge toe. Daar volgen zij een uitdagend programma waarin diverse activiteiten en thema’s aan bod komen. Het is iedere keer een verrassing wat er die dag op het programma staat. Aan het einde van de middag gaan de kinderen en pedagogisch medewerker terug naar De Aventurijn, maar niet voordat er nog even geknuffeld is met de dieren van de kinderboerderij. Ouders kunnen tussen 17.45 en 18.00 uur hun kind ophalen bij De Aventurijn om te horen welke avonturen er die dag zijn beleefd. De kosten voor de Outdoor BSO zijn de reguliere BSO-kosten plus per dag € 2,50 per kind voor het vervoer.

 

Ben je enthousiast en wil je je kind aanmelden? Schrijf je in via de website of neem contact op met de afdeling Klantadvies via klantadvies@skow.nl of 0118 – 61 45 32.

 

Heb je interesse, maar zit je kind op een andere school? Laat het ons weten via klantadvies@skow.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

 

Lees ook het leuke artikel dat de PZC heeft gemaakt over de Outdoor BSO.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!