KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

KOW start Outdoor BSO

2 oktober 2019

Klimmen, boogschieten, zwemmen, pumptrack, poulball en knuffelen met dieren. Kinderopvang Walcheren start in samenwerking met camping de Pekelinge vanaf 1 maart 2020 een Outdoor BSO voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

 

Bij Outdoor BSO de Pekelinge is vervelen geen optie. Na een lange dag op school kunnen kinderen hun energie kwijt door samen avonturen te beleven in een groene omgeving. De Outdoor BSO is gevestigd op camping de Pekelinge, in het buitengebied van Oostkapelle.

 

Outdoor BSO wordt voorlopig aangeboden vanuit basisschool De Aventurijn in Middelburg. Na schooltijd gaan de kinderen en een pedagogisch medewerker naar de Pekelinge toe. Daar volgen zij een uitdagend programma waarin diverse activiteiten en thema’s aan bod komen. Het is iedere keer een verrassing wat er die dag op het programma staat. Aan het einde van de middag gaan de kinderen en pedagogisch medewerker terug naar De Aventurijn, maar niet voordat er nog even geknuffeld is met de dieren van de kinderboerderij. Ouders kunnen tussen 17.45 en 18.00 uur hun kind ophalen bij De Aventurijn om te horen welke avonturen er die dag zijn beleefd. De kosten voor de Outdoor BSO zijn de reguliere BSO-kosten plus per dag € 2,50 per kind voor het vervoer.

 

Ben je enthousiast en wil je je kind aanmelden? Schrijf je in via de website of neem contact op met de afdeling Klantadvies via klantadvies@skow.nl of 0118 – 61 45 32.

 

Heb je interesse, maar zit je kind op een andere school? Laat het ons weten via klantadvies@skow.nl, zodat we de mogelijkheden kunnen onderzoeken.

 

Lees ook het leuke artikel dat de PZC heeft gemaakt over de Outdoor BSO.