KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Algemene Voorwaarden en tarieven 2020 bekend

11 november 2019

De Algemene Voorwaarden, de boekjes met Informatie & Regels en de prijslijsten van 2020 staan op de website.

 

Bekijk de Algemene Voorwaardenboekjes met Informatie & Regels en de prijslijsten van 2020.

 

KOW Rekentool

Naast de publicatie van de Algemene Voorwaarden en tarieven, is ook de KOW Rekentool geactualiseerd naar 2020. Met de Rekentool bereken je hoeveel kinderopvang in jouw situatie kost. Je krijgt binnen een aantal minuten een indicatie van de bruto- en nettokosten.

 

Vragen

Heb je vragen over de Algemene Voorwaarden, Informatie & Regels of tarieven? Neem dan contact op met de medewerkers van afdeling Klantadvies via klantadvies@skow.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0118 – 61 45 32.