Kinderopvang Walcheren

Warme maaltijden bij alle kinderdagverblijven en BSO’s

28 december 2018
Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Begin 2018 startten we met een pilot voor het aanbieden van warme maaltijden op enkele dagverblijven en dit bleek een groot succes! Daarom is besloten om de warme maaltijden vanaf januari 2019 voor álle kinderdagverblijven en BSO´s (met uitzondering van de BSO+) in te voeren.

Verse & gezonde maaltijden

De warme maaltijden zijn altijd vers en gezond. Zo weet je zeker dat jouw kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft en verloopt de ‘avondspits’ net wat rustiger. Voor klanten die verlengde opvang afnemen, zijn de maaltijden gratis. Andere klanten kunnen een strippenkaart kopen. Heeft je kind een allergie? Meld het ons! We houden rekening met diëten.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem contact op met afdeling Klantadvies via klantadvies@skow.nl of 0118 – 61 45 32.

VSO ontbijt

Naast warme maaltijden bieden we op een aantal locaties ook een VSO ontbijt aan. De kinderen worden ontvangen met een gezellig gedekte tafel waar zij samen met andere kinderen en een pedagogisch medewerker de dag zullen starten. Het ontbijt is altijd vers en gezond.

 

Bij de pedagogisch medewerkers van de BSO kun je een strippenkaart aanvragen. Wil je weten of het VSO ontbijt mogelijk is op jouw locatie, neem dan contact op met de afdeling Klantadvies.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!