Kinderopvang Walcheren

Vraag nu alvast extra opvang tijdens de zomervakantie aan!

22 mei 2019

Over enkele weken is het alweer zomervakantie. Klanten stellen ons regelmatig de vraag of zij al eerder duidelijkheid kunnen krijgen over hun aanvraag voor extra opvang tegen betaling tijdens de zomervakantie. Dit jaar willen we dit mogelijk maken. Zo ga je onbezorgd de vakantie tegemoet.

 

Als je vóór 3 juni 2019 extra opvang tegen betaling aanvraagt voor de zomervakantie dan krijg je vóór 14 juni 2019 uitsluitsel. Dit geldt ook voor klanten met een flexibel contract. We hanteren voor deze actie een andere aanmeldtermijn. Verder blijven de regels van de Algemene Voorwaarden gelden.

 

Bekijk de informatiesheet ‘Vraag extra opvang tijdens de zomervakantie aan’ voor meer informatie en veelgestelde vragen.

 

Liever later aanvragen?
Weet je nog niet vóór 3 juni of je extra opvang tegen betaling tijdens de zomervakantie nodig hebt? Dat is geen probleem. Dit is een eenmalige actie. Vanaf 3 juni volgen we de normale werkwijze. Als je dan een aanvraag voor opvang tijdens de zomervakantie verstuurt, krijg je 12 dagen vóór de betreffende datum duidelijkheid.

 

Waarom en hoe vraag je extra opvang tegen betaling aan?

 

52-wekencontract
Met een 52-wekencontract heeft je kind ook in de schoolvakanties recht op opvang. Dus komt je kind elke schoolweek op dinsdag? Dan rekenen we ook in de vakantie op dinsdag op hem of haar. Je hoeft je kind niet apart aan te melden en je hoeft hiervoor niet extra te betalen. Komt je kind niet? Dan is het prettig als je je kind afmeldt.

 

Het kan zijn dat je je kind in de vakantie een andere dag extra wil brengen naast de vaste opvangdag. Bijvoorbeeld omdat er leuke activiteiten worden georganiseerd of omdat de oppas met vakantie is. Voor die extra dag vraag je extra opvang tegen betaling aan via www.extraopvangbijkow.nl.

 

48-wekencontract
Met een 48-wekencontract heb je recht op 8 weken opvang tijdens de schoolvakanties. In de opvangkalender in Mijn KOW staat wanneer we jouw kind verwachten op de BSO. Wil je je kind nog een dag extra naar de BSO brengen? Dan vraag je extra opvang tegen betaling aan via www.extraopvangbijkow.nl.

 

40-wekencontract of vakantie-/studiedagencontract
Heb je een 40-wekencontract of vakantie-/studiedagencontract en wil je je kind tijdens een schoolvakantie naar de BSO brengen? Dan vraag je extra opvang tegen betaling aan via www.extraopvangbijkow.nl. Klanten met een 40-wekencontract dienen wel een vakantie-/studiedagencontract (0-urencontract) af te sluiten, zodat contractueel is vastgelegd dat een kind ook tijdens schoolvakanties komt. Er zijn geen kosten verbonden aan het afsluiten van dit contract.

 

Flexibele opvang
Heb je een contract voor flexibele opvang en wil je je kind tijdens de vakantie naar de BSO brengen? Je kunt gewoon op de gebruikelijke manier inschrijven.

 

Vragen?

Heb je een vraag? Bekijk de informatiesheet ‘Vraag extra opvang tijdens de zomervakantie aan’ bovenaan deze pagina. Vind je hier niet het antwoord op je vraag? Mail dan naar de extra-opvangcoördinatoren via extraopvang@skow.nl. De extra-opvangcoördinatoren zijn elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0118 – 61 79 49.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!