Kinderopvang Walcheren

Speciale BSO’s

Buitenschoolse opvang

Sport BSO, Kinderopvang

Kinderopvang Walcheren heeft enkele speciale BSO’s:

BSO+

Kinderopvang Walcheren heeft samen met Juvent (Jeugd & Opvoedhulp Zeeland) een BSO+. Deze BSO is speciaal voor kinderen met ontwikkel- en/of gedragsproblemen en/of verstandelijke beperkingen. De kinderen die naar de BSO+ komen, hebben ondersteuning nodig bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid, omgaan met frustraties, vergroten van het zelfbeeld en het oplossend vermogen. De BSO+ biedt een laagdrempelige vorm van behandeling, waardoor het kind in een vroeg stadium extra zorg krijgt.

 

Lees meer over de BSO+

Sport BSO

Is jouw kind gek op sport en spel? Dan is de Sport BSO iets voor hem of haar. Op deze BSO kan je kind zich lekker uitleven. Van voetbal en badminton tot biljart of een spel op de WII spelcomputer. De pedagogisch medewerkers bedenken elke keer wat anders.

 

Lees meer over de Sport BSO.

Zwem BSO

Haasten naar het zwembad is voorbij voor ouders! Als je kiest voor de Zwem BSO, gaat je kind na schooltijd met andere kinderen en een pedagogisch medewerker met de taxi naar het Optisport Vrijburgbad. Hier krijgen de kinderen les van gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs. De kinderen gaan één schooljaar één keer per week naar zwemles en halen zo een A en B zwemdiploma.
Voor, tijdens en na zwemles is er een pedagogisch medewerker bij de kinderen. Tussen 17.30 – 18.30 uur haal je je kind op bij het Vrijburgbad. Uiteraard ben je van harte welkom om eerder te komen en de vorderingen van je kind te bekijken.

 

Lees meer over de Zwem BSO.

 

Outdoor BSO

Klimmen, boogschieten, zwemmen, pumptrack, poulball en knuffelen met dieren. Kinderopvang Walcheren start in samenwerking met camping de Pekelinge vanaf 1 maart 2020 een Outdoor BSO voor kinderen van 7 tot 13 jaar.

 

Lees meer over de Outdoor BSO.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!