Kinderopvang Walcheren

Boterhammenbrigade

4 - 12 jaar

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Lukt het niet om je kind tussen de middag op te halen om samen te eten? Geen nood. Op verschillende Walcherse scholen zorgt KOW voor tussen de middag opvang. We noemen dit de Boterhammenbrigade.

 

Bij de Boterhammenbrigade eten we gezamenlijk met de kinderen. Daarna is er tijd om lekker naar buiten te gaan, een puzzel te maken of rustig een boek te lezen tot de school weer start. Enthousiaste pedagogisch medewerkers en/of vrijwilligers zorgen voor de kinderen.

Inloggen

Log in persoonlijke ouderpagina: inloggen ouderpagina Boterhammenbrigade.

 

Op je persoonlijke pagina kun je je kind(eren) zelf aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade en tegoed inkopen. Als je problemen hebt met inloggen, neem dan contact op met het administratiekantoor: 085 – 27 34 910.

Inschrijven

Wil je je kind inschrijven voor de Boterhammenbrigade? Je doet dit als volgt:

 1. Download het formulier ‘Inschrijfformulier Boterhammenbrigade’. Op dit formulier staan alle scholen die een Boterhammenbrigade via KOW hebben.
 2. Vul het formulier in, onderteken het en stuur het naar KOW Boterhammenbrigade (administratiekantoor), Postbus 111, 4920 AC Made. Je kunt ook mailen naar: murlen@murlendienstverlening.com.
 3. De overeenkomst gaat in, zodra de inschrijving is verwerkt door het administratiekantoor.
 4. Daarna ontvang je zo snel mogelijk een inlogbrief voor iDEALnet.
 5. Na registratie in iDEALnet ontvang je een e-mail met je gebruikersnaam. Hiermee kun je inloggen op je eigen ouderpagina.

Spelregels

 • Je kunt je kind via de ouderpagina aan- en afmelden voor de Boterhammenbrigade. Dit kan tot op de dag zelf, tot uiterlijk 10.00 uur.
 • In noodgevallen kun je je kind nog aan- of afmelden tot 12.00 uur door te bellen naar het administratiekantoor: 085 – 27 34 910.
 • Je dient vooraf saldo in te kopen.
 • Zorg er voor dat er voldoende saldo op je overzicht staat. Je vindt je saldo op de ouderpagina.
 • Het is niet mogelijk om via school de overblijf te regelen of contant te betalen.
 • Bij het tijdig afmelden van vaste overblijfdagen worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Voor de Boterhammenbrigade gelden Algemene Voorwaarden.

Wat kost het?

Voor schooljaar 2018 – 2019 betaal je € 2,60 per keer. Je koopt vooraf een saldo overblijfbeurten in. We rekenen € 0,40 verwerkingskosten per transactie. Voor de Boterhammenbrigade kun je geen kinderopvangtoeslag aanvragen.

Lees meer