KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

Noodopvang 0 t/m 3 jaar

Als jij en je partner een cruciaal beroep hebben, kun je je kind naar de noodopvang brengen.

Vaste contractdag

Op je vaste contractdag hoef je je kind hiervoor niet aan te melden. Het is wel belangrijk dat je vooraf via dit formulier aan ons doorgeeft dat jij en/of je partner een cruciaal beroep hebben. Zo houden wij zicht op het aantal kinderen dat wij kunnen verwachten.

Andere dag of flex

Heb je op een andere dag (dan je vaste contractdag) noodopvang nodig? Dit kun je aanvragen via onderstaand noodopvangformulier. Ook als je een flexibel contract hebt, kun je hier noodopvang aanvragen. Lees hier meer over het aanvragen van flexibele opvang. 

Goed om te weten:

  • Houd er rekening mee dat je 1 werkdag van tevoren vóór 9.00 uur je aanvraag doet. Daarna is dit niet meer mogelijk.
  • Eerder aangevraagde ruildagen of extra opvangaanvragen vervallen.
  • Heb je voor je kind een peutergroepcontract en wil je nu noodopvang op het kinderdagverblijf afnemen? Je kunt hiervoor een tijdelijk noodopvangcontract afsluiten, via https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl/aanvraag/opvangsoort.
  • Ben je geen klant van KOW? Neem dan contact op met de afdeling Klantadvies om de mogelijkheden te bespreken, via klantadvies@skow.nl of 0118-61 45 32.
  • Heb je noodopvang voor je basisschoolkind nodig? Dan kun je dit formulier gebruiken: www.kinderopvangwalcheren.nl/noodopvang4tot13jaar/

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!