Werken bij KOW

Werken bij KOW betekent op een professionele en leuke manier een bijdrage leveren aan de opvoeding van kinderen. We beschouwen onszelf als een partner van ouders.

KOW biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar op kinderdagverblijven,  buitenschoolse opvanggroepen,  peutergroepen en via gastouders verspreid over Walcheren. Daarnaast verzorgt KOW de Boterhammenbrigade: het overblijven op de basisscholen. Bij al onze opvangvormen geven we kinderen de ruimte om met elkaar te spelen, te leren en te genieten in een veilige omgeving.

 

KOW werkt met deskundig personeel. De pedagogisch medewerkers beschikken minimaal over een Sociaal Pedagogisch Werken 3 (SPW 3) opleiding. Daarnaast is er de afgelopen jaren intensief geschoold. Per locatie is er een senior pedagogisch medewerker werkzaam. Hij/zij coacht collega's onder andere op het pedagogisch handelen. Op de locaties van KOW werken ook stagiaires die altijd boventallig werken, ofwel altijd onder begeleiding van een pedagogisch medewerker.

 

Ben jij iemand die op zoek is naar een leuke baan in de kinderopvang? Wil je op een professionele en leuke manier, samen met collega's, een bijdrage leveren aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk enthousiaste:

Vacatures KOW

Manager M/V

Kinderopvang Walcheren zoekt: een ondernemende MANAGER met oog voor de markt, voor 32 tot 36 uur...

Lees meer

Bekijk alle vacatures


Vacatures gastouders

Gastouderopvang aan huis Nieuw en Sint-Joosland

Voor een gezin in Nieuw en Sint Joosland zijn wij op zoek naar een gastouder aan huis. Dit is in de...

Lees meer

Gastouder in de omgeving Middelburg gezocht

Gastouder in de omgeving Middelburg...

Lees meer

Flexibele gastouder in Vlissingen gezocht

Gezocht een flexibele gastouder. Opvang is tot zeker 18.00 uur maar kan ook tot 23.00 uur...

Lees meer

Bekijk alle vacatures