Mijn KOW

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Benieuwd wat uw kind meemaakt bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang? Neem dan een kijkje in het digitale portaal Mijn KOW. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijft u altijd en overal op de hoogte via uw computer, tablet of smartphone!

Activeer uw account via https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl/user/firsttime
Daarna kunt u met uw persoonlijke gegevens inloggen via www.mijnkow.nl.


Vragen?

 

Met Mijn KOW kunt u:

  • zien wat uw kind meemaakt bij KOW.
  • korte berichtjes naar de locatie sturen.
  • een tijdlijnboekje downloaden met allerlei foto’s en teksten.
  • eenvoudig uw persoonlijke gegevens aanpassen.
  • alle belangrijke documenten, zoals facturen en overeenkomsten, eenvoudig terugvinden.


Goed om te weten:

  • Het is ook mogelijk om een app te downloaden in de Appstore of Playstore. De naam van de app is: Flexkids Ouderapp. Als u voor de eerste keer inlogt op de app moet u de pincode 7391 invoeren. Op dit moment heeft Mijn KOW via de internetbrowser meer functionaliteiten dan via de app. Voor het beste resultaat bekijkt u dus de internetbrowser: https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl.

  • We vinden het belangrijk dat de pedagogisch medewerkers op de groep zo veel mogelijk tijd aan de kinderen besteden. Daarom zullen zij alleen de belangrijkste activiteiten of gebeurtenissen op Mijn KOW zetten. Het kan voorkomen dat zij niet direct een activiteit op Mijn KOW plaatsen, maar dat zij dit later op een rustiger tijdstip doen. Het is dus mogelijk dat u om 16.00 uur een berichtje ziet dat uw kind van 13.00 tot 15.00 uur geslapen heeft.

  • U kunt via Mijn KOW uw contract structureel uitbreiden of opvang aanvragen voor andere kinderen binnen uw gezin. Het is nog niet mogelijk om via Mijn KOW incidenteel een extra dag(deel) aan te vragen of dagen te ruilen. Ook kunnen ouders met een flexcontract nog geen opvang aanvragen via Mijn KOW. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit wel voor elkaar te krijgen. Zodra dit wel mogelijk is, informeren we medewerkers en ouders hierover. Tot die tijd kunt u dit gewoon regelen met de pedagogisch medewerkers van de locatie.

Download de gebruikersvoorwaarden Mijn KOW.