Testimonials

Chris Elzas, vader van Quinty

Mijn vrouw werkt in de verpleging. Gastouderopvang via KOW is voor ons de ideale opvangvorm vanwege de flexibele mogelijkheden in dagen en tijden.

Julia Dutko, pedagogisch medewerker:

Op onze peutergroepen volgen we met aandacht de ontwikkeling van elk kind. Samen met ouders bereiden we het kind voor op de basisschool.

Bestoyn Awraham, vader van Bezhan

Voor Bezhan was de peuterspeelzaal een goede voorbereiding voor de basisschool.

Personeelsadviseurs

Door coaching stimuleren we medewerkers om te blijven ontwikkelen. Hierdoor zijn ze niet alleen uw partner in groei, maar ook van elkaar.

Gijs, 11 jaar

Het is leuk op de BSO, ik vind het goed dat er voor alle leeftijden verschillende dingen te doen zijn.

Annelies Janse, moeder van Nina en Romy

Ik vind het belangrijk dat mijn meiden, op de dagen dat ik werk, lekker kunnen spelen met andere kinderen. KOW heeft de perfecte gastouder gevonden voor mij.

Afdeling Klantadvies, Gastouderopvang

Door onze jarenlange ervaring op Walcheren, kennen we de gastouders goed. Daardoor weten we voor elk gezin een passende gastouder te vinden.

Annemiek Koppejan, Directeur-bestuurder

Op het kinderdagverblijf bieden wij al opvang vanaf €0,47 per uur voor het eerste kind en vanaf  €0,41 per uur voor tweede en volgende kinderen uit het gezin.

Eva Boonman, moeder van Lisa

Na mijn werk haal ik Lisa altijd met een goed gevoel op bij het kinderdagverblijf. Mijn dochter glundert en er wordt uitgebreid verteld hoe haar dag was.

Fieke Wolf, senior pedagogisch medewerker

Ouders vertrouwen ons hun dierbaarste bezit toe, dat realiseren we ons. We hechten veel waarde aan een goede band met het kind en de ouders. Zij kunnen daardoor met een gerust hart gaan werken en het kind voelt zich geborgen.