Over KOW

Kinderopvang Walcheren (KOW) ziet zich als partner van opvoeders bij de ontwikkeling van kinderen tot 13 jaar. KOW geeft kinderen de ruimte om in de omgeving waar zij wonen te spelen, te leren en ook te genieten zodat ouders zorg en arbeid kunnen combineren.

 

KOW kan, als grotere organisatie, uw kind optimaal ontwikkelingskansen bieden. Wij werken samen met jeugdorganisaties en scholen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, worden voortdurend geschoold en werken met speciale programma’s die de ontwikkeling van uw kind stimuleren.

 

De tuinen bij KOW zijn uitnodigend, groen en zijn dé plek voor een spannende ontdekkingstocht en fysiek spel. Zand en water, verstoppertje spelen in de kruip- en sluipbosjes, schaduw zoeken onder de parasol, een boom of speelhuisje, verkoeling in een waterbadje en natuurlijk ons buiten speelgoed: ballen, hoepels, fietsen, steppen, skelters.

 

Onze binnenruimte straalt gezelligheid en warmte uit, nodigt uit tot bewegen maar biedt ook ruimte voor rust. Een leeshoek met heerlijk zachte kussens en prachtige boekjes, een gezellige grote tafel, spelletjes, speelhoekjes, een watertafel of kinderaanrecht en een ren- en vliegruimte geven een indruk van onze binnenruimte. Uw kind krijgt hier alle mogelijkheden om zich op een prettige manier te ontwikkelen!

 

Op iedere locatie werken we met vaste teams. We streven altijd naar zo veel mogelijk bekende gezichten op de groep.