Ouders

Wijzigingsformulieren

Wilt u een wijziging doorgeven? U kunt dit doen via het ouderportaal Mijn KOW. Klik hier voor meer informatie.
Omdat Mijn KOW nog maar net is ingevoerd, kunt u ook nog op onderstaande manier een wijziging doorgeven.

BSO inschrijving

Gaat uw zoon/dochter op dit moment naar de peutergroep of het kinderdagverblijf en wilt u hem/haar opgeven voor buitenschoolse opvang? Dan bent u in ons systeem ook een 'bestaande klant' en kunt u voor de nieuwe inschrijving het beste dit inschrijfformulier BSO downloaden en ingevuld retourneren. We verwerken uw inschrijving en sturen u een bevestiging.

Kinderdagverblijf inschrijving

Zit uw kind op dit moment op een peutergroep en wilt u hem/haar inschrijven voor een kinderdagverblijf? Dan kunt u dit formulier gebruiken.

Peutergroep inschrijving

Zit uw kind op dit moment op een kinderdagverblijf en wilt u hem/haar inschrijven voor een peutergroep? Dan kunt u dit formulier gebruiken.

Wijzigingsformulier KDV, BSO, PSZ, PG 

Wijzigingen dienen via het volgende formulier te worden doorgegeven aan de afdeling Klantadvies. Klik hier voor een wijzigingsformulier kinderdagverblijf, BSO en peutergroep.

Zijn er wijzigingen in uw persoonlijke situatie? Dat dient u aan te geven door het formulier Wijzigingen persoonlijke situatie in te vullen en te retourneren.

 

Wijzigingsformulier gastouderopvang

Als u hier klikt treft u een wijzigingsformulier om wijzigingen Gastouderopvang door te geven. Hierop kunt u wijzigingen in contracturen, mutaties en opzeggingen aangegeven. Het formulier dient uitgeprint te worden. Na ondertekening van gastouder en ouder dient u dit formulier op te sturen naar afdeling Klantadvies, t.a.v. KOW gastouderopvang.