Ouders

Wat moet ik betalen?

Prijslijsten

Kinderdagverblijf, BSO en gastouderopvang


Peutergroep


Bereken uw netto kosten voor kinderopvang - direct naar de KOW rekentool >>

Met de KOW rekentool krijgt u binnen een paar minuten een indicatie van de bruto en netto kosten voor kinderopvang.
Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen afgestemd op uw wensen aan. Wij helpen u graag met het kiezen van het best passende en voordeligste contract voor uw situatie.

De prijzen die Kinderopvang Walcheren hanteert, zijn inclusief eten, drinken en activiteiten. Wat de opvang u uiteindelijk kost, hangt af van het aantal uur dat u afneemt, het contract dat u kiest, de hoogte van uw (gezamenlijk) inkomen en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Ouders die beiden werken of studeren kunnen bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Dit kan via de website: www.toeslagen.nl. Als u wilt, rekenen wij vrijblijvend de kosten voor kinderopvang voor u uit. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Neemt u dan contact op met de afdeling Klantadvies: 0118- 627716 of klantadvies@skow.nl


Let op: geef het juiste uurtarief door

Als u kinderopvangtoeslag ontvangt, is het belangrijk om de uurtarieven van 2017 door te geven aan de Belastingdienst zodat u de juiste toeslag ontvangt. Als u de uurtarieven niet wijzigt, gaat de Belastingdienst uit van de uurtarieven die u eerder doorgegeven hebt en kunt u toeslag mislopen. U kunt het uurtarief wijzigen via www.toeslagen.nl.

Bekijk de handleiding voor het wijzigen van uurtarieven bij de Belastingdienst.


Wij rekenen graag u de kosten voor u uit!

Als u wilt, rekenen wij vrijblijvend de kosten voor kinderopvang voor u uit. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Neem daarvoor contact op met de afdeling Klantadvies: 0118- 627716 of klantadvies@skow.nl. U kunt ook kijken op www.toeslagen.nl