Opvangvormen

Kinderdagverblijf

Welkom!

Kinderopvang Walcheren heeft verspreid over Walcheren kinderdagverblijven waar kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar welkom zijn. Zorgzame en enthousiaste pedagogische medewerkers verzorgen en begeleiden uw kind in het groter worden. In kindvriendelijk ingerichte ruimten stimuleren de medewerkers de kinderen in hun ontwikkeling. Vanzelfsprekend letten zij ook heel goed op de veiligheid en hygiëne. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren voldoen aan de eisen van de Wet Kinderopvang en worden regelmatig geïnspecteerd door de GGD.


Dagritme

De dagen in het kinderdagverblijf hebben een duidelijke structuur. Dit zorgt voor regelmaat en vertrouwen.  Er zijn vaste tijden voor eten, drinken, slapen en verschonen. Tussendoor is er volop ruimte om te spelen, leren en te genieten. Er is allerlei spelmateriaal afgestemd op de ontwikkeling van de kinderen.  Als het kan, gaan de kinderen iedere dag buiten spelen.  In de speciaal ingerichte tuin is het heerlijk  om op de driewieler rond te crossen of vanuit de wandelwagen naar de “grote” kinderen te kijken.  Er is ook tijd om liedjes te zingen, samen te praten of een boekje te lezen.  Verspreid over de dag  worden ook speciale activiteiten aangeboden zoals knutselen, dansen, spelletjes doen etc.

Baby's krijgen een speciale behandeling

Brengt u uw baby naar het kinderdagverblijf, dan kunt u ervan uitgaan dat de pedagogische medewerkers met liefde en aandacht voor uw zoon of dochter zorgen. Natuurlijk krijgt uw kind alles op tijd; een flesje, slaapje, schone luier, fruithapje en een liefdevolle knuffel. De medewerkers volgen de slaap- en voedingstijden die u als ouder doorgeeft.


Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding bij één of meerdere kinderdagverblijven >> rondleiding aanvragen

Wilt u meer informatie, ontvangt u graag een informatiepakket of heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies, de Klantadviseurs staan u graag te woord:

T 0118-614532

E klantadvies@skow.nl

Openingstijden kinderdagverblijf

Met vaste pedagogisch medewerkers op de groep hebben kinderen vertrouwde gezichten om zich heen. Het kinderdagverblijf is geopend van 7:30-18:00 uur met uitzondering van zaterdag en zondag en feestdagen. Daarnaast is er op een aantal locaties verlengde opvang tussen 7:00 en 19:30 uur mogelijk. KOW biedt zowel opvang in vaste groepen als in groepen voor flexibele opvang.

 

Leeftijdsgroepen

KOW werkt voornamelijk met verticale groepen met kinderen van verschillende leeftijden. Ook zijn er horizontale groepen met kinderen van dezelfde leeftijden (baby-,en peutergroepen) in één groep bij elkaar.

 

Geborgenheid 

Afhankelijk van de locatie zijn er tussen de 10 en 16 kinderen op een groep. In de visie van KOW is het voor kinderen en hun ontwikkeling van belang dat zij, ook al op jonge leeftijd, met elkaar spelen. Op die manier ontwikkelen ze vanuit de sociale relaties persoonlijke competenties, sociale competenties en maken ze zich normen en waarden eigen. Om ervoor te zorgen dat de kinderen zich zo veilig voelen dat zij deze ontwikkelingen door kunnen maken, zorgen wij voor het bieden van geborgenheid en structuur.

 

Kosten 

Werkende en/of studerende ouders ontvangen via de Belastingdienst kinderopvangtoeslag voor kinderopvang op een kinderdagverblijf, peutergroep of BSO. Hierdoor is het bedrag dat u moet betalen inkomensafhankelijk. Meer informatie over prijzen treft u hier.


Bereken uw netto kosten voor kinderopvang - direct naar de KOW rekentool >>

Met de KOW rekentool krijgt u binnen een paar minuten een indicatie van de bruto en netto kosten voor kinderopvang.
Kinderopvang Walcheren biedt verschillende contractvormen afgestemd op uw wensen aan. Wij helpen u graag met het kiezen van het best passende en voordeligste contract voor uw situatie.

De prijzen die Kinderopvang Walcheren hanteert, zijn inclusief eten, drinken en activiteiten. Wat de opvang u uiteindelijk kost, hangt af van het aantal uur dat u afneemt, het contract dat u kiest, de hoogte van uw (gezamenlijk) inkomen en of u in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag.

Ouders die beiden werken of studeren kunnen bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Dit kan via de website: www.toeslagen.nl. Als u wilt, rekenen wij vrijblijvend de kosten voor kinderopvang voor u uit. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Neemt u dan contact op met de afdeling Klantadvies: 0118- 627716 of klantadvies@skow.nl

 

Vrijblijvende rondleiding

Kom eens langs voor een vrijblijvende rondleiding bij één of meerdere kinderdagverblijven >> rondleiding aanvragen

Wilt u meer informatie, ontvangt u graag een informatiepakket of heeft u vragen?

Dan kunt u contact opnemen met de afdeling Klantadvies, de Klantadviseurs staan u graag te woord:

T 0118-614532

E klantadvies@skow.nl

Uw kind en u zijn van harte welkom!

 

Voor een impressie over de kinderdagverblijven ziet u hieronder onze film.

 

Inschrijven voor het kinderdagverblijf kan met het invullen van de groene inschrijfbutton hiernaast.

Error: Internal Server ErrorError: Internal Server ErrorOnjuiste videogegevens of het multimedialab is niet beschikbaar.