Locaties

Meikever (KDV)

Groep 1  tel.: 06-48 45 69 65

Groep 2  tel.: 06-48 45 69 69

Groep 3  tel.: 06-48 45 69 70

Groep 4  tel.: 06-48 45 69 76

E-mail: meikever@skow.nl
4 groepen vaste opvang

Unitmanager: Ida Hoogedeure

Senior pedagogisch medewerker: Marjolein Schout

Pedagogisch werkplan kinderdagverblijf Meikever

 

Kinderdagverblijf  Meikever is gelegen in Middelburg-Zuid. Gesitueerd nabij het Meiveldpark, de kinderboerderij en de speeltuin. Het kinderdagverblijf beschikt over een grote zonnige tuin met veel speelmogelijkheden voor uw kind. Aangrenzend aan ons kindercentrum is een parkeerplaats.

 

Meikever heeft 4 ruim opgezette verticale groepen, dat wil zeggen dat wij groepen hebben voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De maximale groepsgrootte is 12 kinderen per groep.

Het kinderdagverblijf beschikt over 6 slaapkamers die aan de schaduwzijde van het gebouw liggen en daardoor in de zomermaanden lekker koel blijven.

Op de eerste verdieping bevindt zich kantoor- en vergaderruimte, en een activiteitenruimte voor de peuters.

 

In de buurt van het kinderdagverblijf bevindt zich een Brede School waarbij de kinderopvang is geregeld door KOW. Hier bevinden zich 2 peutergroepen en 5 groepen BSO, welke onderverdeeld zijn in verschillende leeftijdscategorieën.

 

Op elke groep zijn hoeken gecreëerd die uitnodigen tot vrij spel. Elke groep heeft verantwoord en leeftijdsadequaat speelgoed, dat eens in de zoveel tijd wordt vervangen. Regelmatig worden er speel- en leeractiviteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 2 jaar. Dit kan op de eigen groep, in onze activiteiten ruimte op de eerste verdieping, of op een andere groep of locatie. Uw kind wordt gestimuleerd tot deelname aan een activiteit maar wordt hiertoe nooit verplicht. Zowel voor jonge als voor oudere kinderen is de buitenruimte zo ingericht dat het zowel uitdaging als veiligheid biedt.

 

Uw kind is van harte welkom om te komen spelen, leren en genieten op kinderdagverblijf Meikever! 

Contactgegevens

Meiveldpad 2
4336XW
Middelburg