Kinderopvang Walcheren

NIEUW: Zwemles onder BSO-tijd bij BSO Duikboot

15 november 2017
zwemles, bso, kinderopvang

Kinderopvang Walcheren biedt in samenwerking met Optisport Vrijburgbad vanaf januari 2018 zwemles aan onder BSO-tijd. Kinderen vanaf vijf jaar van Kindcentrum De Aventurijn, Kindcentrum ABS, BSO Wigwam en BSO Totempaal zijn de eersten die hiervan gebruik kunnen maken. Als er voldoende aanmeldingen zijn, start de zwemles onder BSO-tijd in januari 2018. Als er veel aanvragen komen van kinderen van andere scholen, is uitbreiding in de toekomst mogelijk.

 

‘Kinderopvang Walcheren ziet zwemles als een belangrijk onderdeel van de opvoeding’, vertelt Cor Overduin, manager van Kinderopvang Walcheren. ‘In een waterrijke provincie als Zeeland is het van groot belang dat kinderen kunnen zwemmen. Bovendien draagt het bij aan de zelfstandigheid van kinderen en is het een gezonde vorm van bewegen. Met zwemles onder BSO-tijd ontlasten we ouders en leren we kinderen iets waar ze hun hele leven profijt van hebben.’

A en B zwemdiploma

De kinderen gaan gedurende één schooljaar één keer per week naar zwemles en halen zo een A en B zwemdiploma. Na schooltijd gaan de kinderen met een pedagogisch medewerker van Kinderopvang Walcheren naar het Vrijburgbad. Gekwalificeerde en enthousiaste instructeurs van het Vrijburgbad verzorgen de zwemlessen. De kinderen krijgen zwemles in kleine groepjes. De pedagogisch medewerker van Kinderopvang Walcheren is tijdens de zwemles aanwezig bij de kinderen en blijft bij hen totdat de ouders de kinderen ophalen. Ouders die hun kind willen aanmelden voor de zwemles onder BSO-tijd of meer informatie willen, kunnen vóór 1 december 2017 contact opnemen met Kinderopvang Walcheren.

 

Meer informatie over zwemles onder BSO-tijd vind je via de volgende link: Zwem BSO Duikboot 

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!