KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Wijziging doorgeven / Inschrijven door bestaande klanten

Bestaande klanten van Kinderopvang Walcheren hebben toegang tot het ouderportaal Mijn KOW. Via dit portaal kun je wijzigingen doorgeven en inschrijven voor opvang.

 

Je kunt via Mijn KOW:

  • persoonlijke gegevens wijzigen
  • de bestaande opvang uitbreiden met nieuwe dagen/dagdelen
  • de opvang deels of volledig beëindigen
  • je kind inschrijven voor buitenschoolse opvang of gastouderopvang als hij of zij al naar de peutergroep of het kinderdagverblijf gaat
  • opvang aanvragen voor een ander kind uit je gezin

Alle andere wijzigingen kun je doorgeven via klantadvies@skow.nl. Vermeld hierbij de naam en de geboortedatum van je kind en je debiteurennummer. Geef ook duidelijk de gewenste locatie, dagdelen, contractvorm en startdatum aan als dit van toepassing is.