Kinderopvang Walcheren

Extra opvang / Ruilen / Opvang tijdens vakantie en studiedagen aanvragen

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Wil je ruiltegoed inzetten of tegen betaling extra opvang afnemen? Dat kan je vanaf 1 januari 2018 aanvragen via onderstaand formulier.

 

De vraag naar kinderopvang neemt toe, waardoor steeds meer locaties vol zitten. Hierdoor is het lastiger voor klanten om een ruildag in te halen of om tegen betaling extra te komen. Sommige locaties zijn zelfs zo populair dat er alleen geruild kan worden als er toevallig een ander kindje niet komt. Wees je dus bewust van het volgende: op de vaste contractdag is er altijd een plek voor je kind. Als je hier geen gebruik van maakt, kunnen wij niet garanderen dat je die dag op een ander moment kunt inhalen.

Hoe werkt het?

Bekijk de informatiesheets:

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over ruilen, extra opvang en flexibele opvang. Vind je hier niet het antwoord op je vraag? Mail dan naar de extra-opvangcoördinatoren via extraopvang@skow.nl. De extra-opvangcoördinatoren zijn elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0118 – 617 949.

Let op: vraag de opvang uiterlijk 7 dagen van tevoren aan, zodat er voldoende tijd is om de aanvraag te verwerken. Als er plek is, zie je de opvang circa 5 dagen van tevoren in de opvangkalender in Mijn KOW. Als er geen plek is, krijg je een bericht.

Staking basisscholen – woensdag 12 september 2018

 

Openstelling BSO’s 

Indien uw school op 12 september gaat staken en uw kind daardoor niet naar school kan, kan dit voor u als ouder een probleem zijn. Daarom bieden we BSO aan. Als u op woensdag 12 september gebruik wilt maken van BSO, dient u uw kind hiervoor aan te melden.

Dit kan tot uiterlijk 7 september door een e-mail te sturen naar de BSO waar uw kind altijd naartoe gaat. Een BSO locatie gaat open als er minimaal vijf kinderen naar deze locatie komen.

 

Meer informatie treft u via de volgende link: Staking basisscholen – openstelling BSO’s 

    Je kunt alleen ruiltegoed inzetten als er op het moment van aanvragen voldoende uren in het tegoed zitten. In het ouderportaal Mijn KOW vind je het saldo ruiltegoed. Log in via www.mijnkow.nl.
  • :
  • :
  • :
  • :
  • :
  • :