KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Extra opvang / Ruilen / Opvang tijdens vakantie en studiedagen aanvragen

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Wil je een ruildag inzetten of tegen betaling extra opvang afnemen? Dat kan via het onderstaande formulier. 

 

De vraag naar kinderopvang neemt toe, waardoor steeds meer locaties vol zitten. Hierdoor is het lastiger voor klanten om een ruildag in te halen of om tegen betaling extra te komen. Sommige locaties zijn zelfs zo populair dat er alleen geruild kan worden als er toevallig een ander kindje niet komt. Wees je dus bewust van het volgende: op een vaste contractdag die niet is afgemeld, is er altijd plek voor je kind. Als je hier geen gebruik van maakt, kunnen wij niet garanderen dat je die dag op een ander moment kunt inhalen.

Hoe werkt het?

Bekijk de informatiesheets:

Vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over ruilen, extra opvang en flexibele opvang. Vind je hier niet het antwoord op je vraag? Mail dan naar de extra-opvangcoördinatoren via extraopvang@skow.nl. De extra-opvangcoördinatoren zijn elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar op 0118 – 61 79 49.

Let op:

  • Je kunt bij het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang maximaal 8 keer per jaar ruilen, ongeacht het aantal dagen dat je opvang afneemt. Voor de peutergroep is dit maximaal 4 keer per jaar. Indien de opvang later in het jaar start of eerder stopt, wordt het aantal ruilbeurten naar rato berekend.
  • We behandelen de aanvragen tegen betaling circa 12 dagen van tevoren. Ruildagen behandelen we circa 7 dagen van tevoren.
  • Je krijgt via de e-mail een bericht of je kind wel of niet kan komen. Als je kind kan komen, zie je dit ook terug in de opvangkalender in Mijn KOW.