KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Mijn KOW

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Benieuwd wat je kind meemaakt bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang? Neem dan een kijkje in het digitale portaal Mijn KOW. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte via je computer, tablet of smartphone!

 

Log in met je persoonlijke gegevens via www.mijnkow.nl. Wil je voor het eerst inloggen? Activeer dan eerst je account via https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl/user/firsttime.

Met Mijn KOW kun je:

  • zien wat je kind meemaakt bij KOW
  • korte berichtjes naar de locatie sturen
  • een tijdlijnboekje downloaden met allerlei foto’s en teksten
  • eenvoudig je persoonlijke gegevens aanpassen
  • alle belangrijke documenten, zoals facturen en overeenkomsten, eenvoudig terugvinden

Zie het linkermenu voor nog meer mogelijkheden.

Goed om te weten:

  • Heb je een vraag? Bekijk de handleiding of de veelgestelde vragen over Mijn KOW. Als je tegen technische problemen aanloopt, kun je mailen naar mijnkow@skow.nl
  • We vinden het belangrijk dat de pedagogisch medewerkers op de groep zo veel mogelijk tijd aan de kinderen besteden. Daarom zullen zij alleen de belangrijkste activiteiten of gebeurtenissen op Mijn KOW zetten. Het kan gebeuren dat zij niet direct een activiteit op Mijn KOW plaatsen, maar dat zij dit later op een rustiger tijdstip doen. Het is dus mogelijk dat je om 16.00 uur een berichtje ziet dat je kind van 13.00 tot 15.00 uur geslapen heeft.

Door Mijn KOW weet ik precies wat Lara op het kinderdagverblijf heeft gedaan. Dat geeft mooie aanknopingspunten voor gesprekjes met haar.

Gita, moeder van Lara