Kinderopvang Walcheren

Mijn KOW

Beleef de dag mee met Mijn KOW

Benieuwd wat je kind meemaakt bij het kinderdagverblijf, de peutergroep of de buitenschoolse opvang? Neem dan een kijkje in het digitale portaal Mijn KOW. We plaatsen hierop foto’s en korte verslagen. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte via je computer, tablet of smartphone!

 

Log in met je persoonlijke gegevens via www.mijnkow.nl.

Wil je voor het eerst inloggen? Activeer dan eerst je account via https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl/user/firsttime.

Vragen?

Met Mijn KOW kun je:

  • zien wat je kind meemaakt bij KOW
  • korte berichtjes naar de locatie sturen
  • een tijdlijnboekje downloaden met allerlei foto’s en teksten
  • eenvoudig je persoonlijke gegevens aanpassen
  • alle belangrijke documenten, zoals facturen en overeenkomsten, eenvoudig terugvinden

Door Mijn KOW weet ik precies wat Lara op het kinderdagverblijf heeft gedaan. Dat geeft mooie aanknopingspunten voor gesprekjes met haar.

Gita, moeder van Lara

Goed om te weten:

  • Het is ook mogelijk om een app te downloaden in de Appstore of Playstore. De naam van de app is: Flexkids Ouderapp. Als je voor de eerste keer inlogt op de app moet je de pincode 7391 invoeren. Op dit moment heeft Mijn KOW via de internetbrowser meer functionaliteiten dan via de app. Voor het beste resultaat bekijk je dus de internetbrowser: https://kinderopvangwalcheren.flexkids.nl.

 

  • We vinden het belangrijk dat de pedagogisch medewerkers op de groep zo veel mogelijk tijd aan de kinderen besteden. Daarom zullen zij alleen de belangrijkste activiteiten of gebeurtenissen op Mijn KOW zetten. Het kan gebeuren dat zij niet direct een activiteit op Mijn KOW plaatsen, maar dat zij dit later op een rustiger tijdstip doen. Het is dus mogelijk dat je om 16.00 uur een berichtje ziet dat je kind van 13.00 tot 15.00 uur geslapen heeft.

 

  • Je kunt via Mijn KOW je contract structureel uitbreiden of opvang aanvragen voor andere kinderen binnen je gezin. Het is nog niet mogelijk om via Mijn KOW incidenteel een extra dag(deel) aan te vragen of dagen te ruilen. Ook kunnen ouders met een flexcontract nog geen opvang aanvragen via Mijn KOW. Achter de schermen wordt hard gewerkt om dit wel voor elkaar te krijgen. Zodra dit wel mogelijk is, informeren we medewerkers en ouders hierover. Tot die tijd kun je dit gewoon regelen met de pedagogisch medewerkers van de locatie.

 

Lees meer