Aan de Koudorpstraat in Westkapelle, gevestigd in basisschool De Lichtboei, vind je onze locatie Vuurtoren. Deze gezellige peutergroep werkt nauw samen met peutergroep Torenlicht. Samen met de school vieren we allerlei feestdagen en andere leuke activiteiten, zoals het zomerfeest. Deze samenwerking zorgt voor een fijne overgang naar de basisschool. Bij Vuurtoren draait alles om spelend leren en samen spelen. Zo ontdekken we de wereld om ons heen!

Klauteren in het klimrek

Op de peutergroep hangt een ontspannen en huiselijke sfeer. We draaien graag een liedje op het digibord en zingen en dansen uitbundig mee. Ook verzorgen we onze beren in het knuffelhuis of kletsen gezellig in de huishoek over het wisselende thema. Onze energie kunnen we kwijt door lekker te klimmen en te klauteren in het grote klimrek in ons lokaal.

De peutergroep en basisschool zitten onder hetzelfde dak. Daardoor verloopt de doorstroom naar groep 1 heel natuurlijk.
Anouk Pereira - Kruf, Vestigingsmanager

Stampen in de plassen

Ook buiten beleven we altijd iets leuks. Op het kleuterplein kiezen we een mooie fiets uit, trappen we de bal over en graven we in de zandbak. Bij regenachtig weer stampen we in de grote plassen. Na al die buitenpret warmen we ons binnen weer lekker op.

Anouk Pereira - Kruf

Vestigingsmanager

akruf@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • In basisschool De Lichtboei
  • Nauwe samenwerking met peutergroep Torenlicht
  • Centraal gelegen