Aan de rand van het dorp Arnemuiden, naast sporthal De Blikken en de sportvelden, ligt onze locatie Matroos. Matroos is een peutergroep met de Bijbel. Dit betekent dat de Bijbel het uitgangspunt is in de manier waarop we met elkaar omgaan. De peutergroep is samen met buitenschoolse opvang (BSO) Kraaiennest gevestigd in christelijke basisschool Oleanderhof.

Er is er één jarig!

Op de peutergroep starten we na het inloopmoment de dag samen in de kring. We beginnen met een gebed, luisteren naar een Bijbelverhaal en zingen liedjes die bij het thema of het Bijbelverhaal passen. Daarna gaan we heerlijk spelen. We krijten op het schoolbord, lezen een boek in de leeshoek, maken een puzzel, spelen in de huisjes of vermaken ons met DUPLO. En is er iemand jarig? Dan vieren we dat groots! We zingen, staan op de stoel, zetten een feestmuts op, spelen op een muziekinstrument en mogen een mooie kaart uitzoeken. Trakteren hoort er natuurlijk ook bij. Wat een feest!

Bij Matroos maken we af en toe uitstapjes, zoals naar het bos in de buurt of naar de speeltuin in Nieuwdorp. De ouders gaan dan gezellig mee.
Ellen Haegens, vestigingsmanager

Rennen en ravotten

De peuters hebben buiten hun eigen speelplein. Daar vinden we het heerlijk om lekker rond te rennen en te ravotten. We spelen in de zandbak, crossen rond op de trekkers, loopauto’s en fietsen en zwieren op de schommel. Is het slecht weer? Dan kunnen we onze energie kwijt in het gymlokaal van de school. Daar spelen we op de matten, kruipen we op de banken en doen we leuke kringspelletjes.

Ellen Haegens

Vestigingsmanager

ehaegens@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Elke dag buiten
  • Gezonde voeding
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
  • Peutergroep met de Bijbel
  • Samen met BSO Kraaiennest in basisschool Oleanderhof
  • Makkelijk parkeren