Aan de rand van het dorp Arnemuiden, naast sporthal De Blikken en de sportvelden, ligt onze locatie Kraaiennest. Kraaiennest is een buitenschoolse opvang (BSO) met de Bijbel. Op deze groepen is de Bijbel het uitgangspunt in de manier waarop we met elkaar omgaan. De BSO is samen met peutergroep Matroos gevestigd in christelijke basisschool Oleanderhof.

Toffe activiteiten

De BSO heeft twee lokalen, die we delen met de peutergroep en de school. In de lichte ruimtes spelen we graag in de diverse speelhoeken, zoals de huis- en bouwhoek. We spelen allerlei spelletjes, zijn fanatiek in tafeltennis en bouwen graag hutten op het schoolplein. Ook hebben we een minitrampoline, waar we lekker op kunnen springen. In de vakanties pakken we extra uit met toffe activiteiten. Wat dacht je van een work-out, een uitje naar Speelhof Hoogerzael of een workshop met proefjes?

In de schoolvakanties komen de kinderen vaak een hele dag. Dan hebben we alle tijd om samen te spelen en leuke activiteiten te doen!
Ellen Haegens, vestigingsmanager

Spelen op het schoolplein en daarbuiten

De oudere BSO-kinderen mogen zelf kiezen waar ze buiten spelen. Dit kan op het bovenbouwplein, maar ook – met toestemming van de ouders – buiten het schoolplein. Zo voetballen we graag met vriendjes uit de wijk bij de sportvelden. En wist je dat korfbalvereniging TOP Arnemuiden in de herfstvakantie sport- en spelactiviteiten organiseert waar wij ook aan mee mogen doen? Estafette, balanceren, een bal overgooien… Dat vinden we super leuk!

Ellen Haegens

Vestigingsmanager

ehaegens@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • BSO met de Bijbel
  • Samen met peutergroep Matroos in basisschool Oleanderhof
  • Voorschoolse opvang
  • Flexibele opvang