Kinderopvang Walcheren

Gastouder Shana Harinck

Gastouder

Gastouder Shana Harinck:
  • 06 - 54 22 36 83
  • shana-h@live.nl
  • vanaf februari 2022 van ma t/m vrij (in overleg)
  • Adres:
    Spaarnestraat 83 4388 TJ Oost-Souburg
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Ik ben Shana (1994) en met mijn vriend en onze dochter Vayenna (2020) wonen wij in Oost-Souburg aan de rand van Groot Abeele.Vanaf februari 2022 start ik als gastouder bij Kinderopvang Walcheren.

 

De keuze om gastouder te worden was niet zo moeilijk; dit is al heel lang een droom van mij geweest. Sinds 2021 heb ik daar een perfect huis voor, dus waarom nog langer wachten?! Werken met kinderen voelt voor mij niet als werken. Je krijgt zoveel liefde, dat is toch heerlijk! Er is bij ons thuis heel veel ruimte om binnen te spelen met voldoende speelgoed voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Een kind zal zich hier niet snel vervelen! Ook buiten hebben we een tuin waar ze lekker kunnen rennen, in de zandbak kunnen spelen of lekker van de glijbaan kunnen gaan. Achter het huis ligt een groot grasveld met een schommel waar de kinderen ook veilig kunnen spelen.

Als gastouder bied ik ruimte voor persoonlijk 1-op-1-contact. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich, naast hun ouders, maar aan één andere persoon hoeven te hechten. Dat maakt het vertrouwen makkelijker, waardoor je een goede band krijgt met elkaar. Een kind zal zich daardoor veiliger en vertrouwd voelen en zich beter ontwikkelen.

Ik vind het belangrijk om kinderen structuur, veiligheid en vertrouwen te bieden. Activiteiten die ik met de kinderen zal doen: vrij spelen (binnen en buiten), een kring momentje, creatieve dingen doen, bakken, zingen, dansen en lekker eropuit gaan. Ook zal ik met thema’s gaan werken die aansluiten bij het seizoen, feestdagen, beroepen en dergelijke.

Een goede band met de ouders vind ik even belangrijk als de band met de kinderen. Ik hoop dat de ouders zich bij mij ook thuis kunnen voelen, en hun kind met een gerust hart aan mij toevertrouwen!

Spreekt dit aan of wil je kennismaken? Neem gerust contact op en hopelijk zien we elkaar snel!

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!