Kinderopvang Walcheren

Gastouder Regina van de Langenberg

Gastouder

Gastouder Regina van de Langenberg:
  • Adres:
    Gerbrandystraat 23 4384 NB Vlissingen
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Mijn naam is Regina van de Langenberg (1971) en ik ben getrouwd met Marc (1968).  Samen hebben wij twee zonen; Mitchell (woont op zichzelf) en Rowan woont nog thuis. Wij hebben een klein hondje Browny.

Ik heb veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als fulltime pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf, gastouderopvang in mijn eigen huis en bij de kinderen in hun eigen huis. Het contact met de ouders vind ik belangrijk; er moet een veilig prettig gevoel zijn. Ik bied een gezellige opvang voor je kinderen, zodat je met een gerust hart kunt gaan werken.  Voor alle kinderen heb ik een dagindeling, zodat er structuur in de dag is. Daarbij is rust en regelmaat belangrijk. Een rustmoment is gezellig aan tafel eten met z’n allen of een boekje voorlezen. Ik knutsel graag en doe ook regelmatig een spelletje met de kinderen. Daarnaast kunnen de kinderen vrij spelen, zoals met auto’s, blokken of met een keukentje. Ik probeer iedere dag de kinderen buiten te laten spelen. Lekker een frisse neus halen, ook als het maar even kan. Ik haal en breng kinderen naar school. De jonge kinderen gaan dan gezellig mee. Ik verzorg maaltijden voor de kinderen, ook het ontbijt. Ik vraag ouders om babyvoeding en luiers mee te nemen bij het brengen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken om kennis te maken? Neem dan gerust contact met mij op via 06 – 57 57 16 33.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl