Kinderopvang Walcheren

Gastouder Marjolein Pieterse

Gastouder

Gastouder Marjolein Pieterse:
 • Adres:
  Strandwal 39 4386 HE VLISSINGEN
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Ik ben Marjolein Pieterse (1970), getrouwd met Erik en moeder van drie volwassen zoons en dochter Lynn (2006). In 2006 ben ik, onder de paraplu van KOW, gestart als zelfstandig gastouder met mijn eigen kleinschalige kinderopvang “LynnenLein”, daarvoor combineerde ik al dertien jaar het gastouderschap met mijn gezin en werk in de zorg.

 

Als zelfstandig gastouder bij Kinderopvang Walcheren bied ik kleinschalige opvang in een veilige omgeving, met een vertrouwd gezicht. LynnenLein biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het eigen (slaap)ritme van de kinderen. Er worden maximaal 5 kinderen tegelijk opgevangen. Opvang bij LynnenLein is mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Waarom de naam “LynnenLein”?

Lynn omdat ik zonder haar komst de droom een eigen kleinschalige kinderopvang te runnen misschien nooit had verwezenlijkt en Lein omdat dat een leuke, handige afkorting van mijn naam is die de kleintjes vaak gebruiken.

Over LynnenLein

Samen met mijn man Erik (1965), dochter Lynn (2006) en ons lieve hondje Kanjer woon ik in een fijn huis met veel ruimte. Er is een grote woonkamer die helemaal voor de opvang is ingericht en waar alle materialen bij de hand zijn. Ons goed bereikbare huis met voldoende parkeerruimte voor de deur is gelegen aan de rand van de wijk Lammerenburg in Vlissingen. Er is, zowel binnen als buiten, genoeg ruimte om te kunnen spelen. Boven staan in verschillende kamers (vanwege de rust) bedjes waarin de kinderen kunnen slapen. Om goed toezicht te kunnen houden tijdens het slapen en de veiligheid tijdens het slapen in de gaten te kunnen houden wordt er gebruik gemaakt van babyfoons met camera.

Met de kinderen zing ik graag, we knutselen, doen spelletjes, bakken regelmatig iets lekkers en er is veel speelgoed aanwezig, gericht op verschillende leeftijden en ontwikkelingsgebieden. Er is een “mini bibliotheek” met kinderboeken aanwezig. Regelmatig komen hier nieuwe boeken bij. Lezen is leuk en bevordert de taalvaardigheid. Daarnaast is het vaak een fijn rustmoment voor de kinderen. Ik lees dagelijks met veel plezier voor!

Ik maak gebruik van het VVE-programma KIKI. Dit programma biedt thema’s die dicht bij de directe belevingswereld van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar staan. Bij elk thema horen diverse activiteiten waarbij de verschillende ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd. Een leuke en leerzame aanvulling op alles wat we al samen doen!

Met de kinderen ga ik graag naar buiten; bijvoorbeeld naar de speeltuintjes bij ons in de buurt, naar het strand of het bos.

Wat ik belangrijk vind:

 1. Ons huis moet een veilige plek zijn waar kinderen zich welkom en geborgen voelen.
 2. Een kind structuur bieden in de dag.
 3. Een goede verzorging.
 4. Een kind moet zichzelf kunnen en mogen zijn en moet zich kunnen ontplooien.
 5. Respect hebben voor elkaar en naar elkaar luisteren.
 6. Tijd voor elkaar hebben, samen dingen doen.

Spreekt dit aan of wil je kennismaken? Neem gerust contact op en hopelijk zien we elkaar snel! Of bezoek mijn website voor meer informatie.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!