KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Maria Vierthaler

Gastouder

maria vierthaler
gastouderopvang
Gastouderopvang 't Tovenaartje:
 • Adres:
  Sint Maartenlaan 33 4383 AP Vlissingen
 • Extra informatie:
  Gastouder is werkzaam geweest op kinderdagverblijven van KOW en speelt gitaar
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Mijn naam is Maria Vierthaler (1974). Ik woon in Vlissingen samen met mijn man Ernst en drie kinderen; Jessica (1994), Nestrin (1999), Jeremy (2001) en onze lieve kindvriendelijke hond Vara.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de kinderopvang als pedagogisch medewerker, heb ik besloten om met mijn ervaring en bekwaamheden gastouderopvang aan te bieden.

Ik bied kleinschalige opvang aan maximaal zes kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ik werk het liefst met een kleine groep kinderen, zodat ik iedereen genoeg aandacht kan geven.

Mijn doel is dat jouw kindje zich veilig en geborgen voelt bij mij en dat hij of zij een goede relatie met mij kan opbouwen. Dit doe ik door hem of haar een liefdevolle en respectvolle opvang te bieden. Daarnaast heb ik als doel dat jouw kind zich goed kan ontwikkelen. Ik doe dat door de grove en fijne motoriek te stimuleren en je kindje te ondersteunen in de ontwikkeling van sociale en persoonlijke competenties.

Ik bied verschillende activiteiten aan, zoals zingen, dansen, koken, bakken, voorlezen, knutselen, buiten spelen (in een volledig afgesloten tuin) en natuurlijk ook vrij spel.  Regelmatig volg ik gitaarlessen, omdat ik jouw kind ook op muzikaal niveau wil laten ontwikkelen. Met muziek kun je veel bereiken op alle ontwikkelingsgebieden zoals sociaal-emotioneel, grove motoriek  en taalontwikkeling.

Ik woon in de buurt van een speeltuin, het strand, het bos en een kinderboerderij. Ik heb daarom een leuke bolderkar aangeschaft om met de kinderen gezellige uitstapjes te kunnen maken.

Het contact met ouders vind ik belangrijk, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat je kind zich veilig en geborgen voelt. Ik zal je door middel van schriftjes op de hoogte houden over de belevenissen van je kind. Ook bij het brengen en ophalen van de kinderen wil ik een goede overdacht geven.

Mijn eigen hobby’s  zijn koken, bakken, buiten zijn, hardlopen, wandelen, gitaar spelen en creatief bezig zijn met van alles en nog wat. Activiteiten aanbieden aan kinderen zie ik als een plezierige uitdaging.

Voor meer informatie kun je mij bellen of e-mailen.

 • maria vierthaler
 • maria vierthaler
 • maria vierthaler
 • maria vierthaler
 • gastouderopvang
 • maria vierthaler
 • maria vierthaler
 • maria vierthaler

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl