KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder aan huis – Letty van den Berg

Gastouder

Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang
  • Adres:
    Domburg
  • Extra informatie:
    Gastouder aan huis in Domburg en omgeving
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang aan huis

Mijn naam is Letty van den Berg en ik ben bijna 10 jaar werkzaam als gastouder aan huis bij KOW. Ik heb 3 dochters, waarvan er momenteel nog één thuis woont. Ruim 12 jaar heb ik gewerkt bij een revalidatiecentrum, waarvan 3 jaar op een peuterdagbehandeling. Mede daardoor ben ik ook beschikbaar voor kinderen met een hulpvraag.

Het omgaan met jonge kinderen geeft mij voldoening; ik kan bijdragen in hun groei en ontwikkeling. Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde sfeer te creëren waarbij het kind zich op zijn/haar gemak voelt en zichzelf kan zijn. Ik houd van het samen spelen met genoeg ruimte voor het vrije spel. Ook ga ik met de kinderen veel naar buiten, omdat dit een positief effect heeft op hun gedrag en spelontwikkeling.

Vanaf januari 2020 ben ik beschikbaar voor opvang aan huis. Mocht dit alles jou nieuwsgierig hebben gemaakt, dan ben je van harte welkom voor een kennismaking.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl