Kinderopvang Walcheren

Gastouder Kimberley Wiegers

Gastouder

Gastouder Kimberley Wiegers:
  • Adres:
    Veersegat 3 4341 LD Arnemuiden
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

Deze gastouder gaat over een tijdje bij ons starten. Zodra ze officieel geregistreerd is als gastouder, mag ze kinderen opvangen. Ben jij geïnteresseerd en wil je alvast meer informatie? Neem dan contact op met het gastouderbureau van KOW via 0118 – 62 63 50 of gastouderopvang@skow.nl. 

Mijn naam is Kimberley Wiegers. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een zoon. Ook hebben wij drie poezen en een hond. Wij wonen in een eengezinswoning met een tuin. In de omgeving zijn er genoeg speelpleintjes en een kinderboerderijtje waar we naartoe kunnen.

Wij wonen op loopafstand van basisschool ’t Vierschip in Arnemuiden. Hier worden kinderen van en naartoe gebracht. Basisschool Oleanderhof is ook een mogelijkheid, mits er met de school te regelen valt dat je zoon of dochter op school een paar minuutjes kan wachten bij het ophalen (in verband met de dezelfde schooltijden als ’t Vierschip).

In 2014 ben ik afgestudeerd en gelijk de gastouderopvang in gegaan, omdat ik graag voor mijzelf werk en kinderen graag begeleidt in hun ontwikkeling. Zelf houd ik erg van bakken, daarom hebben wij hier iedere dag vers zelfgemaakt brood in huis. Ook wordt hier standaard een keer per week iets lekkers gebakken. Verder vind ik het leuk om te werken in mijn moestuintje die de ene keer gebruikt wordt voor groente en de andere keer voor bloemen.

Van maandag tot en met vrijdag staan de deuren van 07.30 tot 17.30 open. Verlengde opvang is van 07.00 tot 18.30 is ook mogelijk. Avonden, weekenden en feestdagen kunnen in overleg. Het is een kleinschalige kinderopvang in een huiselijke omgeving waar je kind terecht komt in het normale ritme van een thuissituatie. Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontwikkelen en in een zo veilig mogelijke omgeving lekker samen kunnen spelen.

In verband met de privacy van kinderen deel ik geen foto’s van kinderen op social media.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!