KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Henny Sanderse

Gastouder

gastouderopvang
gastouderopvang
Gastouder Henny Sanderse:
 • Adres:
  Paul Krugerstraat 174 4381 WK Vlissingen
 • Extra informatie:
  Christelijke gastouderopvang in de binnenstad van Vlissingen
 • Specificaties:
  • Gastouderopvang met de Bijbel
  • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Mijn naam is Henny Sanderse (1953). Ik ben getrouwd met Adrie (1954) en samen hebben wij dertien kinderen, waarvan onze jongste zoon Daniel (1997) nog thuis woont. Ik bied kleinschalige opvang aan maximaal vijf kinderen per dag.

Voor kleine kinderen zorgen is iets wat ik graag doe. Ik vind het een voorrecht om voor ze te zorgen. Doordat de kinderen elkaar kennen, leren ze samen goed te spelen en te delen. Speelgoed is overvloed. Ik knutsel liever met de kinderen. Maar ook zingen, verhalen vertellen en naar buiten gaan zijn activiteiten die ik graag met hun onderneem. We hebben een afgesloten achtertuin met veel speelmogelijkheden, zoals een huisje, glijbanen en een zandbank. Daarnaast gaan we vaak naar een veilige buurtspeeltuin (Van Nispenveld), de kinderboerderij of boodschappen doen.

Kortom ik geniet samen met de kinderen.

 • gastouderopvang
 • gastouderopvang
 • gastouderopvang

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl