Mijn naam is Hannah. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. We wonen aan de rand van Oost-Souburg, ook goed te bereiken vanaf Middelburg en Vlissingen. In ons huis is genoeg ruimte om misschien wel uw kind op te vangen!

Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, heb ik een aantal jaar op verschillende kindercentra en peutergroepen gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. De ervaring die ik hier heb opgedaan, gebruik ik nu in de opvang bij ons thuis.

Gastouderopvang is een unieke manier van opvang. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren) en de ontwikkeling. Uw kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht waarbij hij of zij zich veilig voelt.

Ik wil kinderen graag een veilige plek aanbieden, waar ze zich op hun eigen manier en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk, met daarnaast alle tijd om te spelen, leren en ontdekken. Door de kleinschalige opvang kan voor ieder kind het eigen ritme aangehouden worden zoals hij/zij het thuis gewend is. Ook puzzelen, naar de speeltuin gaan, knutselen, bakken en voorlezen doe ik graag samen met de kinderen. Kortom: ik wil ieder kind een fijne dag geven met veel plezier!

Alles gaat bij mij in overleg met u als ouder(s). Door met elkaar in gesprek te blijven, kan ik op de beste manier opvang bieden aan uw kind(eren). U kent uw kind immers het best!

Ik ben een christelijke gastouder. Uiteraard zijn alle niet- of anders gelovige kinderen ook van harte welkom! Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang in een gezellige, huiselijke sfeer? En bent u benieuwd hoe de opvanglocatie eruit ziet en wilt u eens vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan contact met mij op!

Bijzonderheden locatie:
  • Gastouderopvang met de Bijbel
  • Rust, reinheid en regelmaat
  • Neemt de kinderen graag mee naar speeltuinen in de buurt
  • Creatief
  • Geen huisdieren