Kinderopvang Walcheren

Gastouder Hannah Bakker

Gastouder

Gastouder Hannah Bakker :
  • Adres:
    Oost-Souburg

Mijn naam is Hannah. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen. We wonen aan de rand van Oost-Souburg, ook goed te bereiken vanaf Middelburg en Vlissingen. In ons huis is genoeg ruimte om misschien wel uw kind op te vangen!

Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang heb ik een aantal jaar op verschillende kindercentra en peutergroepen gewerkt met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. De ervaring die ik hier heb opgedaan, gebruik ik nu in de opvang bij ons thuis. Gastouderopvang is een unieke manier van opvang. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw kind(eren) en de ontwikkeling en uw kind heeft altijd hetzelfde vertrouwde gezicht waarbij hij of zij zich veilig voelt. Ik wil kinderen graag een veilige plek aanbieden waar ze zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Rust, reinheid en regelmaat vind ik belangrijk met daarnaast alle tijd om te spelen, leren en ontdekken. Door de kleinschalige opvang kan voor ieder kind het eigen ritme aangehouden worden zoals hij/zij het thuis gewend is. Ook puzzelen, naar de speeltuin, knutselen, samen bakken en voorlezen. Kortom: ik wil ieder kind graag een fijne dag geven met veel plezier!

Alles gaat bij mij in overleg met u als ouder(s). Door met elkaar in gesprek te blijven, kan ik op de beste manier opvang bieden aan uw kind(eren). U kent uw kind immers het best!

Ik ben een christelijke gastouder. Uiteraard zijn alle niet- of anders gelovige kinderen ook van harte welkom! Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang in een gezellige, huiselijke sfeer? En bent u benieuwd hoe de opvanglocatie eruit ziet en wilt u eens vrijblijvend kennis komen maken? Neem dan contact met mij op!

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!