Kinderopvang Walcheren

Gastouder Evelisa Slabber

Gastouder

Gastouder Evelisa Slabber:
  • Adres:
    Pomonastraat 4 4356 AM Oostkapelle
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Mijn naam is Evelisa Slabber (1992) en ik woon samen met mijn vriend Bart (1991) in Oostkapelle. We hebben een lief konijn (Miffy) in de tuin.

Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik graag met kinderen wilde werken. Mijn ouders waren beiden leerkracht op een basisschool en ik ging vaak met ze mee. Als hobby gaf ik dans- en turnles in Westkapelle, waar ik ben opgegroeid. Na de middelbare school ben ik de opleiding CIOS gaan doen, waar ik leerde lesgeven op het gebied van sport.

Nadat ik mijn CIOS-opleiding afgerond had, volgde ik een andere opleiding in een hele andere richting. Nu, een paar jaar later, wil ik toch weer mij hart volgen: met kinderen werken!

Ik wil een liefdevolle opvang aan je kind(eren) bieden. Mijn woning heb ik veilig en kindvriendelijk ingericht. Ik besteed spelenderwijs aandacht aan de individuele en ontwikkelingsgerichte verzorging van je kind(eren). Als gastouder werk ik met thema’s: gericht op de ontwikkeling van het kind. Er worden boekjes gelezen, liedjes gezongen en knutselwerkjes gemaakt over leuke thema’s.

Heb je interesse, neem dan contact met mij op, dan wil ik graag de opvang van je kind(eren) met je bespreken.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl