KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

Gastouder Cynthia Muller-Slinger

Gastouder

Gastouderopvang De Draaitol:
  • Adres:
    Kriekenhofstraat 44 4337 KJ Middelburg
  • Extra informatie:
    Gevestigd in de Middelburgse wijk Dauwendaele
  • Specificaties:
    • Gastouderopvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar

Ik ben Cynthia Muller (1981) en woon samen met mijn man Arno (1973) en twee dochters Kailynn (2006) en Marit (2010). We hebben een poes Misty die goed samen gaat met kinderen. We wonen in een fijne hoekwoning in Middelburg gelegen in de wijk Dauwendaele.

Onze woning staat vrij centraal om naar allerlei locaties te gaan. Dichtbij het winkelcentrum Dauwendaele, peutergroep “Boomhut” en christelijke basisschool “De Wilgenhof”. Op loopafstand van de bibliotheek, markt en kinderboerderij. We hebben een heerlijke afgesloten achtertuin waar we veel in spelen. We gaan elke dag even op pad. Dat kan zijn met de kinderwagen of de bakfiets.

Gastouderopvang De Draaitol

“De Draaitol” is een kleinschalige kinderopvang waar kinderen welkom zijn tussen de 0 tot 4 jaar. “De Draaitol” staat garant voor een huiselijke omgeving met uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ieder kind op zijn of haar eigen manier en tijd. Een draaitol draait immers soms snel en soms ook langzaam, net als de ontwikkeling van een kind.

Eind 2015 heb ik een cursus Kiki, kansen in kinderen gevolgd. Dit is een veelzijdig educatief programma voor pedagogisch werkers (iedereen die professioneel pedagogisch actief is met kinderen tot vier jaar, waaronder gastouders).  Met hulp van de beer Kiki voer ik activiteiten uit die bij een kind vier jaar ontwikkelingsgebieden stimuleren:

1. Motoriek;

2. Sociaal-emotionele ontwikkeling;

3. Spraak & Taal;

4. Rekenprikkels.

De activiteiten zijn verwerkt in thema’s. De thema’s zijn zo geschreven dat beer Kiki interactie met de kinderen uitlokt en hen uitdaagt. Voor ouders is een digitale themabrochure beschikbaar waarmee zij ontwikkelingsgerichte activiteiten in de thuissituatie kunnen stimuleren.

Bovenstaande is een beknopte beschrijving van mijn opvang. Voor een uitgebreider overzicht verwijs ik je graag naar: www.dedraaitol.nl. Op mijn site vind je ook foto’s en filmpjes van de opvang voor een mooi overzicht. Heb je na het lezen van deze pagina vragen of interesse in gastouderopvang bij De Draaitol, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

We adviseren je graag!

We helpen je graag met je keuze voor een gastouder.
Met de KOW Rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel gastouderopvang in jouw situatie kost.

De adviseurs van het gastouderbureau staan je graag te woord:

T 0118 – 62 63 50
E gastouderopvang@skow.nl