KOW en het coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. 

Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

Meer informatie. 

Kinderopvang Walcheren

KOW & coronavirus

De Rijksoverheid heeft besloten dat kinderopvanglocaties tot en met 7 februari 2021 gesloten zijn vanwege het coronavirus. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus dicht. Zolang de opvang gesloten is, bieden we noodopvang aan en loopt de financiële compensatieregeling door.

 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Daarom vind je hieronder een lijst met veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je het beste mailen naar info@skow.nl. Ouders hebben veel vragen, waardoor de wachttijd aan de telefoon van Centraal Kantoor kan oplopen. We vragen je begrip hiervoor.

 

Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je de volgende website raadplegen: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/ouders of contact opnemen met de afdeling Infectieziektebestrijding van GGD Zeeland via 0113 – 24 94 00 of infectieziekten@ggdzeeland.nl.

 

Laatste update: 18-01-2021 09:35 uur

Vragen coronavirus

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!