KOW en het coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van 16 maart tot en met 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je meer informatie.

 

KOW Journaal

Wij vinden het enorm belangrijk om in verbinding te blijven met de kinderen die nu plotseling niet meer bij ons komen leren, spelen en genieten. Daarom brengen wij het KOW Journaal! Iedere werkdag plaatsen we een nieuwe aflevering op ons YouTube-kanaal.

Kinderopvang Walcheren

KOW & coronavirus

De overheid heeft besloten dat kinderopvangcentra van maandag 16 maart tot en met dinsdag 28 april 2020 dichtgaan om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Alle locaties van Kinderopvang Walcheren zijn dus gesloten. We begrijpen dat je veel vragen hebt. In de lijst met veelgestelde vragen onderaan deze pagina, proberen wij deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

 

Op dit moment verzorgen we alleen noodopvang voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen. Zie vraag 3 en 4 van de veelgestelde vragen hieronder voor meer informatie hierover.

Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je het beste mailen naar info@skow.nl. Ouders hebben veel vragen, waardoor de wachttijd aan de telefoon van Centraal Kantoor kan oplopen. We vragen je begrip hiervoor. Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je de volgende website raadplegen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang of contact opnemen met de afdeling Infectieziektebestrijding van GGD Zeeland via 0113 – 24 94 00 of infectieziekten@ggdzeeland.nl.

 

De overheid heeft laten weten dat deze maatregelen in ieder geval gelden tot en met dinsdag 28 april 2020. Mochten voor die tijd aanvullende maatregelen getroffen worden, dan informeren wij je hierover. We beseffen dat dit voor alle betrokkenen een lastige tijd is. We vragen om begrip voor de situatie die ons allemaal raakt.

 

Laatste update: 1 april 2020, 11:45 uur

Veelgestelde vragen over het coronavirus en de kinderopvang