Kinderopvang Walcheren

Instapcontract: dagen aanvragen

Als je een instapcontract hebt afgesloten bij KOW, kun je op deze pagina je opvangaanvraag indienen. Je krijgt via de e-mail een bericht of je kind wel of niet kan komen. Als je kind kan komen, zie je dit ook terug in de opvangkalender in Mijn KOW.

 

Goed om te weten:

  • De gewenste opvang kun je uiterlijk 14 dagen van tevoren, vóór 09.00 uur ’s ochtends, aanvragen via onderstaand formulier. Dan houden we rekening met de komst van je kind bij het maken van ons personeelsrooster. Uiteraard houden we hierbij de grootte van de groepsruimte en het beroepskrachtkindratio in het oog.
  • Binnen 14 dagen kun je de extra-opvangcoördinatoren bellen om te vragen of er binnen het rooster nog plek is voor je kind. Zij zijn elke werkdag tussen 09.00 en 12.00 telefonisch bereikbaar op 0118-61 79 49.
  • Wil je je opvangaanvraag achteraf nog annuleren of wijzigen? Tot 24 uur na ontvangst van een e-mailbevestiging, met goedkeuring van de aangevraagde opvang, kan dit kosteloos via extraopvang@skow.nl. Na 24 uur na ontvangst van de e-mailbevestiging (met goedkeuring van de aangevraagde opvang) is annuleren en wijzigen niet meer mogelijk. De uren worden dan in rekening gebracht. Er kan niet geruild worden.
  • Je betaalt alleen voor de uren die je afneemt (0-urencontract). Afhankelijk van het moment van het invoeren van de opvang ontvang je vooraf of achteraf een factuur.
  • Lees alle voorwaarden van het instapcontract. 

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!