Kinderopvang Walcheren

BSO Anker opent in Petrus Immensschool

10 juli 2018
Kinderopvang, kinderdagverblijf, peutergroep, buitenschoolse opvang, gastouderopvang

Vanaf 20 augustus 2018 start op de Petrus Immensschool een buitenschoolse opvang (BSO), genaamd Anker. BSO Anker is in eerste instantie geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Wanneer er genoeg interesse is voor andere dagen, is het mogelijk dat de BSO ook op die dagen opengaat.

 

De BSO richt zich op voorschoolse opvang tussen 07.30 en 08.30 uur en naschoolse opvang van 15.15 tot uiterlijk 18.00 uur. Er zal een vast team werkzaam zijn op deze BSO, zodat voor kinderen en ouders bekende mensen zullen werken. Kinderen hebben op de BSO de ruimte om lekker te spelen met andere kinderen, maar ook om deel te nemen aan het activiteitenaanbod. Het is vooral belangrijk dat het kind, voor of na een schooldag, lekker kan ontspannen en plezier kan beleven.

 

BSO Anker is een BSO met de Bijbel. Dit houdt in dat de Bijbelse waarden en normen centraal staan. Dat maakt dat het BSO-programma en de houding van de medewerkers passen bij de identiteit van deze BSO.

Interesse of inschrijven?

Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met afdeling Klantadvies: tel. 0118 – 62 63 50 of stuur een e-mail naar klantadvies@skow.nl. Wil je jouw kind(eren) direct inschrijven voor BSO Anker? Dan kan dat via de volgende link: direct inschrijven voor BSO Anker.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!