Kinderopvang Walcheren

Avond-, nacht- en weekendopvang voor cruciale beroepen van start

14 april 2020

De bedden en nachtlampjes staan gereed. Vandaag biedt Kinderopvang Walcheren voor het eerst avondopvang aan. Ook opvang in de nachten en weekenden is mogelijk voor kinderen waarvan beide ouders werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen.

 

“Juist in deze onrustige tijden willen we een helpende hand bieden aan ouders die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen. Naast het verzorgen van noodopvang overdag, bieden we ook avond-, nacht- en weekendopvang aan,” vertelt Cor Overduin, regiomanager bij Kinderopvang Walcheren.

 

In gemeente Middelburg is kinderdagverblijf Kinderbolwerk gereed gemaakt voor avond-, nacht- en weekendopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. In gemeente Vlissingen wordt deze opvang aangeboden bij kinderdagverblijf en BSO Windorgel, als hier door ouders vraag naar is. Wanneer er een opvangvraag komt vanuit de gemeente Veere worden de kinderen opgevangen binnen gemeente Vlissingen of Middelburg.

 

Ouders die werkzaam zijn in cruciale beroepsgroepen en die ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of op feestdagen opvang nodig hebben, kunnen dit doorgeven via info@skow.nl.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!