Kinderopvang Walcheren

BSO-kinderen bouwen een strandhuis in de zomervakantie

10 juli 2018

Tijdens de zomervakantie worden er door Kinderopvang Walcheren allerlei leuke activiteiten georganiseerd bij de buitenschoolse opvang (BSO). Het thema voor deze zomervakantie is “Blij dat je bij de BSO bent”, gebaseerd op het nummer Zoutelande van BlØf. Kinderen schrijven een nieuwe songtekst voor het nummer én bouwen het strandhuis waar Paskal Jakobsen over zingt.

 

Er staat nog veel meer op het programma. In het bos bij Fort Rammekens en Eendenkooi Slikkenbosch komen kinderen onder begeleiding van een boswachter van alles te weten over planten en dieren. Strandjutten aan de kustlijn, een vuurtje stoken, waterdiertjes vangen en dieren verzorgen op de kinderboerderij zijn andere natuuractiviteiten. Tot de technische mogelijkheden behoren uitdagende workshops, zoals figuurzagen, hout bewerken, scheikundige proefjes, een memobord knutselen en gegraveerd glas maken.

Scratchen en voetjebal

Voor de sportievelingen staan er diverse sportactiviteiten op de planning, zoals voetjebal, crossfit, zumba, bootcamp, basketbal, tennis en outdoorklimmen. Meiden kunnen lekker tutten bij de meidendag. De keukenprinsen -en prinsessen bereiden een overheerlijke picknick voor en de kinderen leren scratchen van een echte DJ. Al deze activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen die naar de BSO’s van Kinderopvang Walcheren gaan. Dit alles zonder extra kosten voor ouders.

Vakantieactiviteiten Brede scholen

Verder worden er in de zomervakantie diverse kinderactiviteiten georganiseerd op verschillende locaties in Middelburg, door Kinderopvang Walcheren samen met Middelburg in Beweging, Welzijn Middelburg en Kindcentrum Koozie. Iedereen kan deelnemen aan deze activiteiten, maar men moet hier wel vooraf voor inschrijven. Dit kan via: http://bredescholenmiddelburg.nl/activiteiten/vakantie-activiteiten.

Zomerfestijn

Ook het Zomerfestijn vindt dit jaar weer plaats: 24 juli 2018 op het Meiveld en 7 augustus 2018 bij Speelhof Hoogerzael. Er vinden voor kinderen in alle leeftijdscategorieën activiteiten plaats.

Heb je een vraag?
Wij helpen graag!

Ga naar contact
Nu ook via Whatsapp!